VÅR HISTORIA

JORAT COSMETICS är skapad av Roea Jorat som har många års utbildning och erfarenhet inom skönhetsindustrin. Det är en passion som har växt under hennes uppväxt. 

Roea började med att utbilda sig som som makeup artist på IMC, och bara ett år efter sin utbildning var hon redan tillbaka på samma skola som lärare. Därefter har

 utbildnings listan bara växt. Idag arbetar hon med de flesta skönhetsbehandlingar som du kan utföra på ansiktet. Hennes största passion är att förstärka de naturliga 

ansiktsdragen, och via sina behandlingar vill hon att kunderna ska uppleva att de går ut genom salongen med en fräschare version av sig själva. Det som fick Roea att göra egna produkter var att hon alltid har strävat efter att arbeta med långsiktiga och säkra produkter. Hon arbetar dagligen med fransar och bryn, därför var det ett självklart val att göra egna produkter som hon vet kommer ge det absolut bästa resultat till kunderna. 

Tävla är även något Roea älskar, hon har bl.a. vunnit silver i EM Lashlift 2018, Silver i EM Volymfransar 2018 och Silver i EM Singel & Volymfransar 2017. 

Med Jorat Cosmetics kan du säkerställa att vi erbjuder dig de mest uppdaterade och säkra produkter i vår bransch. Jorat Cosmetics har även produkter för professionella stylister / artister som arbetar idag med lashlift och browlift. Med Jorat Cosmetics Lashlift & Browlift system  kommer du alltid  att vara ett steg före dina konkurrenter. Makeup produkterna  ej djurtestade och våra lashlift och browlift produkter är även vegan vänliga. Alla produkter följer lagar för kosmetiska inom EU. Produkterna innehåller är näringsrika för både fransar och bryn. Jorat Cosmetics erbjuder produkter både till konsumenter och företag.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.